17.2 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăTechTop 10 telefoane și gadget-uri preferate de toată lumea

Top 10 telefoane și gadget-uri preferate de toată lumea

Date:

Articole asemanatoare

Cele mai bune funcții Android?

Android este unul dintre cele mai populare sisteme de...

Gadget-uri care îți ajută copilul să se dezvolte

Nu mai este nicio noutate pentru nimeni că trăim...

Aproape că nu ne mai dăm seama de cât de mult a evoluat tehnologia. Și cât de prezentă este aceasta în viața noastră. Ne-am obișnuit să ni se pară normal să mergem pe stradă și să vorbim la telefonul mobil. Și același dispozitiv să ne fie de ajutor și în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Dar să ne ofere și clipe de relaxare. Acesta este un singur exemplu, dar sunt mult mai multe minunile pe care Era Tehnologiei le-a adus în viața noastră. Fiecare dintre noi avem o listă cu gadget-uri și telefoane preferate. Noi le-am ales în funcție de preferințele noastre. De aceea, am fost curioși să aflăm care ar fi un clasament general al acestora. Ce am reușit să aflăm, te invităm să descoperi în rândurile de mai jos.

iPhone 13 Pro Max

Deși a trecut ceva vreme de când acesta a pătruns pe piață, în continuare este printre preferatele celor mai mulți. Este foarte apreciat pentru performanțele sale ridicate. Iar camerele foto cu care este prevăzut, precum și ecranul interactiv și culorile fantastice nu fac decât să completeze o experiență cu adevărat specială. De fapt, trebuie să recunoaștem, iPhone 13 Pro Max continuă să fie unul dintre cele mai dorite telefoane de pe piață. De fapt, mulți utilizatori au afirmat despre el că reprezintă perfecțiunea. Și asta spune multe despre acest telefon, nu crezi? Deși, ca o mică paranteză între noi, este cam greșit să îl numim telefon mobil. Pentru că este cu mult mai mult decât un astfel de dispozitiv!

Samsung Galaxy S21 Ultra:

Cu ce sa incepem? Sa povestim despre un ecran care este desprins parca din filmele SF. Sau un sistem de camere care îți permit să faci fotografii și clipuri ca un adevărat profesionist și cele mai bune performanțe? Spațiul pe care îl avem la dispoziție este unul destul de limitat. Așa că îți spunem doar că Galaxy S21 Ultra chiar este cel mai bun reprezentant al gamei de telefoane Samsung. Și, cu riscul de a ne repeta, chiar avem de a face cu printre cele mai bune de pe piață. Și pe care mulți utilizatori îl apreciază la superlativ.

MacBook Air cu M1

Lăsăm puțin tot ceea ce ține de smartphone-uri deoparte și dăm cuvântul laptop-urilor. Pentru mulți dintre noi sunt acel accesoriu de care nu ne despărțim niciodată. Chiar și în zilele libere, deoarece ne permite să ne și relaxăm, dar și să mai rezolvăm unele dintre sarcinile job-ului sau să mai încheiem unele afaceri. Printre cele mai populare în acest clasament este și MacBook Air cu procesorul M1. Acesta oferă de fapt cele mai bune performanțe într-un design aparte. Faptul că este subțire și ușor, performanțele excelente, dar și autonomia ridicată de baterie l-au făcut să se claseze în vârful clasamentului.

Sony WH-1000XM4

Căștile over-ear cu anulare de zgomot Sony WH-1000XM4 trebuiau să se afle și ele în clasamentul nostru neoficial. Și cel mai probabil știi de ce. Ai parte de o calitate a sunetului care pare de-a dreptul incredibilă. În plus, sunt foarte ușor de purtat. Sunt alegerea preferată de către cei care vor să aibă parte de cea mai bună experiență audio. Indiferent dacă au nevoie pentru la muncă. Sau pur și simplu pentru relaxare.

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare atunci când ne gândim la industria smartwatch-urilor. Este prevăzut cu o mulțime de funcții, arată perfect și în plus, se integrează perfect cu alte dispozitive oferite de Apple. Utilizatorii și-au motivate preferința pentru acest dispozitiv deoarece are o mulțime de aplicații fitness, dar și faptul că are un design pe care nu ai cum să îl ignori.

DJI Mavic Air 2

Este posibil să nu fi auzit prea multe despre acest gadget, deoarece este unul rezervat pentru cei care adoră arta fotografică și în special ne referim la cei pasionați de videografie aeriană. Cu toate acestea, îți spunem că DJI Mavic Air 2 este combinația perfecta dintre performanțe de zbor, funcții de siguranță și calitatea camerei.

Google Pixel 6 Pro

Capacitățile fotografice ale acestuia, precum și sistemul de operare au fost principalele motive pentru care majoritatea utilizatorilor au afirmat că acest dispozitiv își merită locul în topul alcătuit de noi. Este cumva și preferatul tău?

Nintendo Switch

Cauți o consolă de jocuri de bună calitate? Atunci strânge bani pentru a cumpăra Nintendo Switch, un fel de combinație între dispozitiv portabil și cea mai bună consolă de jocuri. Toți gamerii adevărați cunosc modelul și sunt de acord că este exact ce ți-ai dori în acest domeniu.

iPad Pro

Cu ecranul Liquid Retina XDR, iPad Pro este încă o alegere perfecta pentru toți cei care doresc performanțe de top oferite prin intermediul unui dispozitiv portabil.

Fitbit Charge 5

Din ce în ce mai mulți oameni apelează la gadget-uri pentru monitorizarea stării de sănătate, iar alegerea cea mai populară în acest clasament a fost Fitbit Charge 5. Este prevăzute cu multe funcții mai mult decât utile în acest sens, și în plus are și o durată mare de autonomie a bateriei și un aspect plăcut.
Suntem conștienți că lista noastră nu este nici completă, și poate nici nu corespunde cu multe dintre preferințele tale, pentru că fiecare dintre noi avem propriile cerințe de îndeplinit în acest domeniu. Ești liber să alegi ceea ce îți place, se potrivește cu bugetul, dar și așteptările tale. Totuși, cam acestea au fost telefoanele și gagdet-urile care au atras atenția celor mai mulți dintre cei care au lăsat tehnologia să pătrundă mai mult în viața lor.

Articole recente

web design itexclusiv.ro