17.2 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăCultura si EntertainmentSportLegendara promoție japoneză K-1 a sosit în România!

Legendara promoție japoneză K-1 a sosit în România!

Date:

Articole asemanatoare

Campionul mondial de KickBox Daniel Ghita – foc si para: Rusine!

Daniel Ghiță este singurul campion mondial român de kickbox...

In luna iunie, stadionul Oțelul din Galați va găzdui promotia official K-1 Fighting Network organizată în România sub însăși brandul K-1.

Ieri, la București, într-o conferință de presă, partenerii români ai K-1 Japonia au oferit primele detalii cu privire la acest eveniment. Acești parteneri sunt dl. Cornel Mușat organizator de evenimente sportive profesioniste și totodată fost campion mondial de Karate. Și Alin Fălcușan, un renumit promotor si antrenor de kickboxing din Timișoara.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Galați care se implica la un nivel inalt in sportul de inalta calitate. Prilej de a promova valorile tinerilor sportivi. Dar si de a oferi un mediu competitional profesionist. Federația Română de Karate Tradițional și Asociația Tokon si-au propus sa aduca organizarea unor astfel de evenimente in sfera valorilor de disciplina si competitivitate sportiva in care valoarea sportivilor sa primeze.

Promotor al evenimentului este Golden Fighter Championship. Un circuit de evenimente de Kickboxing care s-a clasat in primele 10 organizatii profesioniste din Europa in clasamentul FightBox.

Gala K-1 Fighting Network din Galati va fi alcătuită din 10 meciuri main card si 6 meciuri preliminare. Toate sunt parte intregrantă din circuitul mondial K-1.
Vom avea parte de 8 meciuri Super Fight. Plus un meci de 5 reprize pentru centura K-1 si Main Eventul galei.

Errol Zimmerman “Zdrobitorul de oase” lupta la Galati

Pe langa meciurile Super Fight vom avea si meciul Main Event in care va lupta legendarul Errol Zimmerman. Cât despre meciul pentru centura, titlul mondial K-1 Fighting Network 2024,  vor lupta romanul Bogdan Stoica si japonezul Akira Jr. Junia la categoria Light Heavyweight (-95kg).

Bogdan Stoica pretinde centura K-1 in fata japonezului Akira

Bogdan Stoica vine dupa un meci castigat in Glory in fata olandezului Luis Tavares. Iar Akira Jr. a inregistrat o serie de victorii in circuitul din Japonia. Astfel, Bogdan Stoica devine unul dintre cei mai titrați luptători români din istorie. Pe lângă K-1, el a susținut meciuri în toate marile promoții ale lumii: Glory, Enfusion, One FC, GFC și KSW.

Elita Romaniei fata in fata cu realitatea K-1ului mondial.

Va urca in ring si Amansio Paraschiv – românul care inregistreaza un palmares impresionant in kickboxingul profesionist. El a inregistrat, totodată, o serie de victorii si in boxul profesionist. Ultima sa victorie fiind tocmai in Anglia unde se si antreneaza. Amansio il va intalni pe nr.2 mondial in Glory, pe Stoyan Koprivlenski.

k-1.ro

Claudiu Istrate este luptatorul roman neinvins in Italia. El a inregistrat o serie de victorii in calificarile K-1 in japonica si calificarile ONE FC. Claudiu este luptator la categoria grea si inregistreaza victorii in fata lui Mahmound Sattari si Alin Iancu “- tancul Craiovei”.

Serhii Adamchuk este un luptator care inregisteaza victorii atat in K-1 Max cat si in Glory. Este din Ucraina se antreneaza la aceeasi sala cu Badr Hari in Amsterdam si va lupta intr-un meci Superfight.

Alex Filip revine in ring dupa ce initial a anuntat meci de retragere insa miza unui meci istoric in K-1 il readuce in ring pentru o lupta international. Alex Filip vine dupa participarea sa la emisiunea “Insula de 1 million” si intra in antrenament intens pentru acest meci din luna iunie.

Mirel Dragan este un luptator de kickboxing, MMA si Box sustinut de o puternica galerie rapidista care adduce cu el un background imens al sporturilor de lupta. Deasemenea este jucator profesionist de poker si om de afaceri.

In ring vor mai urca si alti tineri luptători români, precum galateanul Marian Lăpușneanu si braileanul Valentin Mavrodin, ambii sportivi dominand scena romaneasca a diviziei lightweight.

Legendara promoție japoneză K-1

Marius Stan din Galati va lupta la categoria grea in meciurile preliminare si va avea un Superfight programat pe durata a trei runde profesioniste.

Raoul Fila este noua senzatie din Timisoara care vine in urma unor meciuri disputate in Germania si Italia unde a castigat o puternica audienta si se antreneaza la renumitul Club Knock Down Timisoara.

Legendele vin sa urmareasca K-1 la Galati.

Printre invitații de seamă ai evenimentului se vor număra legende ale kickboxingului din perioada de apogeu a circuitului K-1, precum Remy Bonjasky supranumit gentelmanul zburator, Ernesto Hoost – Mr. Perfect și Alexey Ignashov “Scorpionul rosu”.

Presedintele K-1 din Japonia vrea sa se intalneasca cu Daniel Ghita

Atat la invitatia presedintelui din Japonia, dl. Carlos Kikuta cat si la invitatia organizatorilor Cornel Musat si Alin Falcusan, cel mai titrat campion din istoria kickboxingului romanesc, dl. Daniel Ghita va fi present la acest turneu iconic care va avea loc pe stadionul din Galati in luna iunie.

Legendara promoție japoneză K-1 a sosit în România K-1 Fighting Network a consacrat luptatori din intreaga lume si a adus sportul de contact pe cele mai mari televiziuni in prime time si totodata a revolutionat sportul si entertainmentul.

Organizatorii au precizat că în săptămânile următoare vor reveni cu detalii privitoare la punerea în vânzare a biletelor precum și cu alte detalii de interes pentru iubitorii sporturilor de contact.

Sursa: Legendara promotie japoneza K-1 A sosit in Romania

Articole recente

web design itexclusiv.ro