18.9 C
București
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăAfaceri si IndustriiPoliticaDaniel Ghiță, scandal cu ungurii în Parlamentul României! Maghiarii l-au provocat la...

Daniel Ghiță, scandal cu ungurii în Parlamentul României! Maghiarii l-au provocat la bătaie pe luptătorul K1 cu lozinci separatiste legate de Transilvania: „Miroseau a pălincă”

Date:

Articole asemanatoare

Daniel Ghiță a dezvăluit cum a fost provocat de câțiva membri UDMR despre care spune că au îndrăznit să calce băuți în Parlamentul României.
Fostul luptător de K1 nu s-a mai ferit și a dezvăluit cum a decurs toată cearta care era să ducă la o mare încăierare.

Daniel Ghiță s-a certat în plenul Parlamentului cu mai mulți membri UDMR, dar și cu un deputat USR, anunță Hotnews. Ulterior, fostul kickboxer a dezvăluit că unii dintre ei erau băuți și l-au provocat prin lozinci precum „Transilvania este pământ unguresc”.

„Câțiva deputații de la UDMR erau băuți (miroseau a pălincă!) în Parlamentul României! Fără să le zică cineva ceva, au început să ne facă semne și să-l jignească pe Dan Tănasă, invitându-ne la bătaie! Era o provocare, cu un tupeu maxim!
Au provocat cu slogane: «Transilvania nu este România!”» și «Transilvania este pământ unguresc!» Vă dați seama cât tupeu? Că eu nu sunt ardelean. Așa și? Tot român sunt! Nu accept așa insultă gravă pe teritoriul României, direct în Parlamentul României! Noi nu am înjurat și nu am vorbit urât.

Cred ca se aude pe toate înregistrările! Cei din Israel sunt patrioți cu războiul din Gaza, dar noi nu avem voie să ne apărăm demnitatea și teritoriul în Parlamentul României?
Suntem jigniți în Parlament, iar noi trebuie să acceptăm? Nu! Nu permit nimănui să insulte România în Parlamentul României! De aceea trebuie discutat și să reducem numărul deputaților de la UDMR, în egalitate cu toate minoritățile.

Noi nu avem parlamentari în Ungaria!

Și nu jignim ungurii. Am prieteni de etnie maghiară. Avem deputații în UDMR care instigă la ură și discriminare rasială. Putem trăi toți în pace și liniște, așa cum am trăit până acum. Avram Iancu suntem toți! Transilvania a fost și este pământ românesc! Nihil Sine Deo”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Sursa: https://www.prosport.ro/diverse/daniel-ghita-scandal-cu-ungurii-in-parlamentul-romaniei-maghiarii-l-au-provocat-la-bataie-pe-luptatorul-k1-cu-lozinci-separatiste-legate-de-transilvania-miroseau-a-palinca-19796496

Articole recente

web design itexclusiv.ro