Ziarulnational.md – Mihai Ghimpu, întâlnire cu oameni din Tiraspol: „Vă mulțumesc că promovați unionismul în această zonă deloc liniștită a republicii”

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a avut ieri o întâlnire la Varnța, raionul Anenii Noi cu conducerea și membrii Filiale Tiraspol a formațiunii pe care o conduce.

Un comunicat de presă al Partidului Liberal anunță că în anul în care marcăm Centenarul Marii Uniri, Mihai Ghimpu a început o serie de întâlniri cu membrii Partidului Liberal din Organizațiile locale din republică, iar la întâlnirea de la Varnița a participat ex-viceministrul Apărării, Gheorghe Galbura.

Mihai Ghimpu le-a mulțumit celor prezenți la eveniment „pentru patriotismul și românismul promovat de ei zilnic, în această zonă, deloc liniștită a republicii”.

Totodată, liderul liberal i-a încurajat să meargă și în continuare cu fruntea sus, să fie mândri că sunt români, indiferent dacă locuiesc la Tiraspol, Chișinău sau București.

Președintele Organizației Teritoriale a Partidului Liberal din Tiraspol, Vladimir Meleca, care este și campion național ș european la ridicarea greutății, categoria seniori, i-a mulțumit lui Mihai Ghimpu pentru vizită și pentru mesajele de încurajare accentuând că „liberalii unioniști din stânga Nistrului, dar și toți cei care simt românește își doresc nu numai Unirea localităților din stânga Nistrului cu teritoriul Republicii Moldova, dar și Unirea cu România”.

La finalul evenimentului, Mihai Ghimpu a oferit celor prezenți câte o sticlă de vin „UNIREA – 2018”, dedicată Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Sursa:

http://www.ziarulnational.md/mihai-ghimpu-intalnire-cu-oameni-din-tiraspol-va-multumesc-ca-promovati-unionismul-in-aceasta-zona-deloc-linistita-a-republicii/