Unimedia.md – Cristina Lesnic, noul vicepremier pentru reintegrare, anunță când vor avea loc următoarele întrevederi și care sunt obiectivele mandatului său

Următoarea întrevedere cu reprezentanți politici a noului vicepremier pentru reintegrare, Cristina Lesnic, va fi săptămâna următoare, în Paris, unde va avea loc Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

(video) Cristina Lesnic, noul vicepremier pentru reintegrare, anunță când vor avea loc următoarele întrevederi și care sunt obiectivele mandatului său

(Foto: UNIMEDIA)

Obiectivul imediat următor al noului vicepremier va fi implementarea înțelegerilor făcute până acum, a declarat Cristina Lesnic, care astăzi a fost învestită în funcție.

“Anul precedent a fost un an cheie, în care au fost semnate aceste documente. În etapa următoare vom elabora o agendă de implementare”, a spus Cristina Lesnic.

“Vom fi concentrați pe pași mici, pentru că nu putem rezolva deodată totul. Prezența mass-mediei la consultări, asigurarea vizibilității, vor fi unul dintre atuurile principale pe care vreau să mi le asum în cadrul acestei activități”, a mai menționat vicepremierul.

Sursa:

http://unimedia.info/stiri/-145957.html