31.12.2014: Soldații ruși din Transnistria nemulțumiți că nu pot efectua rotația

Soldații ruși de la baza militară din Transnistria sunt extrem de nemulțumiți de faptul că nu pot efectua rotația militarilor din cauza blocării procesului de autoritățile moldovene și ucrainene. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru postul de televiziune propagandistic novorus News Front de președintele fundației Realpolitik, Vladimir Prohvatilov, transmite UNIMEDIA cu referire la obozrevatel.com.

Potrivit acestuia, baza militară ca și toată Transnistria este blocată de acțiunile autorităților moldovenești, care au coordonat acțiunile cu Kievul.

„Autoritățile moldovenești împiedica rotația militarilor, îi expulzează pe acei care vin să-i înlocuiască pe ofițerii ruși și cei care îndeplinesc serviciul militar prin contract. Trebuie de luat toate măsurile posibile pentru a schimba situația. În cele din urmă, care țară este o superputere militară: Rusia sau Moldova”, a spus Prohvatilov.

 

Sursa: http://unimedia.info/stiri/Presa-Soldaii-rui-din-Transnistria-nemulumii-ca-nu-pot-efectua-rotaia-86527.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss