30.06.2015: Autoritățile din stânga Nistrului își ÎNTĂRESC forțele. Au modernizat echipamentul militar

Liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk și așa-numitul ministru al Apărării, Alexandr Lukianenko, au transmis unităților militare din regiune tehnică militară care a fost supusă modernizării. Este vorba de mai multe transportatoare blindare, scrie novostipmr.com.

Potrivit serviciului de presă al așa-zisului lider de la Tiraspol, problema modernizării armelor și echipamentelor militare a fost dispusă anterior de către Evgheni Șevciuk.

„Este necesar să reparăm tehnica veche, care a fost dată în exploatare încă în perioada sovetică. Astăzi, are loc modernizarea acesteia, astfel ca personalul Ministerului Apărării să fie mult mai sigur. De asemenea, au fost organizate diferite training-uri pentru a instrui personalul militar cum să mânuiască această tehnică militară”, a spus Șevciuk.

Acesta a mai adăugat că „autoritățile a acordat și va acorda tot suportul necesar pentru a menține structurile de forță la cel mai bun nivel”.

 

Sursa: http://ziarulnational.md/autoritatile-din-stanga-nistrului-isi-intaresc-fortele-au-modernizat-echipamantul-militar/