30.03.2015: Foștii luptători SEPARATIȘTI din Transnistria se MOBILIZEAZĂ! „Să ÎNVINGEM împreună”

O organizație care va coordona acțiunile altor șase, ai căror membri sunt foști participanți la conflictul de pe Nistru de partea separatiștilor, a fost creată în regiunea transnistreană. 

Potrivit novostipmr, în raionul Camenca a fost înființată o nouă organizație numită „Frăția luptătoare a raionului Camenca și a orașului Camenca” care este condusă de președintele filialei raionale a organizației „Uniunea apărătorilor Transnistriei”, Gheorghi Baramia. 

Noua structură va coordona acțiunile altor șase organizații din Camenca: „Uniunea apărătorilor Transnistriei”, „Uniunea veteranilor Afganistanului”, „Consiliul veteranilor războiului și muncii”, „Asociația transnistreană a prieteniei cu Cuba”, „Asociația cazacilor care fac parte din unitățile militare din regiunea Mării Negre” și „Uniunea parașutiștilor Transnistriei”.

Reprezentanții „Frăției luptătoare a raionului Camenca și a orașului Camenca” susțin că „în vremuri atât de complicate ca acestea, forțele patriotice ale republicii trebuie neapărat să-și unească forțele și împreună să învingă greutățile”.

 

Sursa: http://ziarulnational.md/fostii-luptatori-separatisti-din-transnistria-se-mobilizeaza-sa-invingem-impreuna/