29.07.2015: Opoziția de la Tiraspol îl învinuiește pe Evghenii Șevciuk de tensionarea situației în jurul regiunii transnistrene

Opoziția din regiunea transnistreană îl acuză pe liderul de la Tiraspol Evghrnii Șevciuk și echipa acestuia de tensionarea situației în jurul regiunii, informează UNIMEDIA.

Portalul openpmr.info, înființat de către deputatul Anatolii Durin, a publicat un material în care se pune întrebarea: Cine totuși tensionează situația în regiunea transnitreană?

Sursa menționează că aproape zilnic reprezentanții așa-numitelor autorități de la Tiraspol ies cu declarații privind blocarea regiunii, creșterea tensiunilor sau își exprimă îngrijorarea față de acțiunile Ucrainei și ale Chișinăului.

Portalul menționează că aceste semnale sunt transmise deja pe parcursul unui an, dar în toată această perioadă nu au fost înregistrate nici un incident atât la granița dintre regiune și Ucraina și nici în zona de securitate. 

În aceste condiții, populația din regiune își pune întrebări în ceea ce privește adevărul din declarațiile echipei lui Șevciuk.

Jurnaliștii de la openpmr.info prezintă mai multe reportaje și interviuri ale liderilor de la Tiraspol.

Sursa concluzionează că beneficiarul „isteriei” este liderul Evghenii Șevciuk și echipa acestuia, care astfel încearcă să-și mascheze încălcările repetate și incompetența de a rezolva situația economică gravă din regiune.

 

Sursa: http://unimedia.info/stiri/Opoziia-de-la-Tiraspol-il-invinuiete-pe-Evghenii-evciuk-de-tensionarea-situaiei-in-jurul-regiunii-transnistrene-98388.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss