28.01.2015: În plină criză economică, Șevciuk ALOCĂ BANI GREI soldaților ruși! „Au PRIORITATE”

Șeful administrației separatiste de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, a anunțat că o destinație prioritară a regiunii va fi finanțarea din banii publici a structurilor de forță, transmite novostipmr.com.

Șevciuk a convocat așa-zisul consiliu de securitate în cadrul căruia a anunțat că, luând în considerare situația creată, a fost luată decizia ca finanțarea structurilor de forță să rămână o prioritate, chiar dacă a recunoscut că resursele financiare sunt limitate. 

„Noi avem misiunea de a asigura condiții corespunzătoare în Zona de securitate pentru trupele de pacificatori și polițiști. Este indispensabilă asigurarea unui nivel înalt de securizare și apărare a granițelor de stat, a apărării legii”, a afirmat așa-zisul lider de la Tiraspol.

Tot autoritățile de peste Nistru anunță că divizia de infanterie motorizată a fost antrenată în exerciții militare privind apărarea granițelor cu utilizarea armelor.

Menționăm că regiunea se confruntă cu o criză economică fără precedent, în luna ianuarie veniturile la buget reducându-se de aproape patru ori față de aceeași perioadă anului trecut.

 

Sursa: http://ziarulnational.md/in-plina-criza-economica-sevciuk-aloca-bani-grei-soldatilor-rusi-au-prioritate/