26.06.2014: Noi numiri în funcţii în administraţia de la Tiraspol. Vezi cine şi în ce funcţie a ajuns!

În Executivul autoproclamatei republicii moldoveneşti nistrene au apărut patru nume noi, de care conducerea regiunii îşi leagă mari speranţe.

După cum relatează TRIBUNA cu referire la presa din regiune, Alexandr Goncear a devenit „viceministru” al sănătăţii. Deocamdată, el urmează să exercite interimatul acestei funcţii, însă Tatiana Turanskaia, „premierul” de la Tiraspol, i-a spus deja că atît ea, cît şi „preşedintele” Evgheni Şevciuk, acordă o atenţie prioritară acestui domeniu şi aşteaptă de la noul „viceministru” rezultate frumoase.

De asemenea, printr-o dispoziţie a şefei executivului de la Tiraspol, Vladislav Panciul a devenit şef-adjunct interimar a administraţiei oraşului şi raionului Slobozia. El va fi responsabil de dezvoltare.

Un alt interimar numit prin dispoziţia Tatianei Turanskaia este şeful adjunct al Serviciului de stat pentru energetică şi gospodărie locativ-comunală, Andrei Medvedev.

În febra numirilor în funcţii, Tariana Turanskaia nu a uitat nici de anturajul său. Astfel, consilier al „premierului” Transnistriei pe probleme economice a devenit Ivan Uzun.

 

Sursa: http://tribuna.md/2014/06/26/noi-numiri-in-functii-in-administratia-de-la-tiraspol-vezi-cine-si-in-ce-functie-a-ajuns/