25.12.2015: Directorul CFM, încărcat cu cadouri la liceul „Lucian Blaga”, Tirapol

Directorul general al Căii Ferate din Moldova, Iurii Topala, a vizitat copii de la liceul cu predare în limba română “Lucian Blaga” de la Tiraspol și pe cei de la Internatul „Alexandru cel Bun” din Tighina. Acțiunea a fost organizată cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă, iar demnitarul a fost însoțit de un Moș Crăciun darnic, care le-a oferit cadouri tuturor elevilor.

Directorul CFM, Iurie Topala, aflat pentru prima dată în vizită la aceste instituții, a apreciat talentul și creativitatea copiilor, îmbrăcămintea națională pe care aceștia au purtat-o, dar și căldura cu care l-au primit, anunță instituția într-un comunicat de presă.

Sunteți niște elevi minunați și meritați cele mai bune condiții, în liceul vostru, aici, aproape de casa părintească. Vă apreciez enorm pentru că într-un mediu în care aspirațiile și viziunile sunt adânc înrădăcinate într-un trecut sovietic, voi învățați, iubiți și promovați limba română și valorile naționale. Sperăm ca în viitor să vă puteți bucura de cele mai performante săli de clasă, de sport, cantină ș.a. Nu în ultimul rând, vă doresc să aveți multă dorință pentru carte, care cu certitudine vă va aduce doar note bune” a menționat directorul CFM.

Elevii, îndrumați de profesori, au pregătit un spectacol artistic inedit și au încântat oaspeții cu urături, colinde, dansuri și cântece de Crăciun.

 

Sursa: http://deschide.md/ro/news/social/22685/Directorul-CFM-%C3%AEnc%C4%83rcat-cu-cadouri-la-liceul-%E2%80%9ELucian-Blaga%E2%80%9D-Tirapol.htm