23.02.2016: Întrevederea Viceprim-ministrului Gheorghe Bălan cu E.S. Ambasadorul Michael Scanlan, Şeful Misiunii OSCE în Moldova

Astăzi, 22 februarie, Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut o întrevedere de lucru cu  E.S. Ambasadorul Michael Scanlan, Şeful Misiunii OSCE în Moldova.

Oficialii au discutat despre stadiul actual şi perspectivele procesului de negocieri pentru reglementarea transnistreană, informîndu-se reciproc despre activităţile pe care le desfăşoară atît Misiunea OSCE în Moldova, cît şi Viceprim-ministrul pentru reintegrare, în vederea reluării negocierilor în formatele „5+2”, „1+1”, precum şi a avansării în cadrul platformelor de dialog, pentru identificarea unor soluţii pozitive la cele mai actuale probleme cu care se confruntă populaţia de pe ambele maluri ale Nistrului.

Interlocutorii au menţionat importanţa utilizării eficiente a tuturor mecanismelor disponibile în procesul de reglementare, orientate spre impulsionarea procesului de negocieri şi obținerea unor rezultate concrete, inclusiv prin dinamizarea activităţii Grupurilor sectoriale de lucru.

 

Sursa: http://gov.md/ro/content/intrevederea-viceprim-ministrului-gheorghe-balan-cu-es-ambasadorul-michael-scanlan-seful