19.02.2015: Criza din regiunea transnistreană se aprofundează. Veniturile din taxele vamale au scăzut cu 41%

Volumul veniturilor din taxele vamale care au ajuns în bugetul regiunii transnistrene de la începutul anului s-a redus cu 41% față de peroada similară a anului trecut, anunțănovostipmr.com citat de UNIMEDIA.

Potrivit datelor așa-numitului serviciu vamal, în decembrie 2014 vărsările la buget au scăzut cu 28% față de 2013 ceea ce constituie 3,8 milioane de dolari SUA, iar pe întregul an veniturile din taxele vamale s-au redus cu 7 milioane de dolari SUA.

Anterior așa-numitul guvern de la Tiraspol a anunțat că întâmplină dificultăți la plata salariilor datorită crizei financiare care a afectat regiunea.

La 16 februarie deputatul așa-numitului Soviet Suprem de la Tiraspol, Anatolie Dirun, a depus o solicitare la administrația din Tiraspol prin care informează despre organizarea unor manifestații contra majorării prețurilor din regiune.

 

Sursa: http://unimedia.info/stiri/Criza-din-regiunea-transnitreana-se-aprofundeaza.-Taxele-vamale-au-scazut-cu-41-88951.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss