12.12.2016: Igor Dodon îl felicită pe Krasnoselski după victoria acestuia la „alegeri” și îi propune întâlnire

Igor Dodon îl felicită „sincer” pe Vadim Krasnoselski după victoria acestuia la așa-numitele alegeri prezidențiale din Transnistria și îi propune o întâlnire în săptămânile care urmează. Potrivit lui Dodon, pe ambele maluri ale Nistrului trăiește un singur popor, cu o istorie comună.

„Potrivit primei informației, la alegerile prezidențiale din  Transnistria a câștigat Vadim Krasnoselski. Acest lucru deschide o nouă filă în relațiile dintre Chișinău și Tiraspol.

Îi aduc sincere felicitări lui Vadim Nikolaevici cu ocazia acestei victorii și îi propun să organizăm o nouă întâlnire în următoarele săptămâni la Triaspol. Avem multe teme de discuții. Cred că vom putea împreună să scoatem procesul de reglementare transinstreană din zona moartă.

Pe ambele maluri ale Nistrului trăiesc reprezentanții aceluiași popor. Istoria noastră comună au fost multe pietre de poticnire, eu însă cred că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât ne dezbină”, este mesajul transmis de președintele ales al Republicii Moldova”.

 

Sursa: http://deschide.md/ro/stiri/politic/4328/Igor-Dodon-%C3%AEl-felicit%C4%83-pe-Krasnoselski-dup%C4%83-victoria-acestuia-la-%E2%80%9Ealegeri%E2%80%9D-%C8%99i-%C3%AEi-propune-%C3%AEnt%C3%A2lnire.htm