12.03.2015: În plină criză, Evgheni Șevciuk își permite vacanțe de zeci de mii de euro

În timp ce regiunea din stânga Nistrului se confruntă cu o criză economică și financiară acută, salariile și pensiile fiind achitate în proporție de doar 70%, liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, merge în vacanță închiriind curse charter. Realitatea.md a intrat în posesia unor poze realizate astăzi la prânz, pe aeroportul din Chișinău, din care se vede cum Evgheni Șevciuk urcă la bordul unei aeronave pentru care ar fi plătit o sumă de peste 25.000 de euro.

Potrivit Realitatea.md, Evgheni Șevciuk este însoțit în vacanța sa de deputatul în așa-zisul Soviet Suprem de la Tiraspol Andrei Sibcenco. Cei doi au decolat spre Grecia, unde urmează să viziteze o mănăstire, cel mai probabil pe muntele Athos. Ulterior, aceștia urmează să ajungă în Cehia, la renumita stațiune de odihnă Karlovy Vary.

Șevciuk urmează să revină în Moldova sâmbătă, 14 martie.

Aeronava de tip Challenger 605 aparține companiei ucrainene „Ics Hand Ling” și este înregistrată într-o zonă offshore, iar costul tur-retur pentru deplasarea lui Evgheni Șevciuk este de circa 25.000 de euro.

 

Sursa: http://unimedia.info/stiri/In-plina-criza-Evgheni-evciuk-ii-permite-vacane-de-zeci-de-mii-de-euro-90211.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss