10.11.2014: ALTERCAŢII la Aeroportul Chişinău. Câţiva veterani ai conflictului de pe Nistru s-au încăierat cu gărzile liderului de la Tiraspol

La Aeroportul din Chişinău au avut loc ciocniri între veteranii conflictului de pe Nistru şi gărzile de corp ale liderului tiraspolean, Evgheni Şevciuk.

Circa 20 de combatanţii au încercat să-i împiedice intrarea lui Şevciuk în Aeroport. 

“Preşedintele criminal de la Tiraspol a încercat să treacă prin aeroportul de la Chişinău pentru ca să meargă spre Moscova. Bodyguarzii lui Şevciuk au fost foarte agresivi. Cineva dintre ei l-a lovit pe un coleg de al nostru, însă noi nu am decis să ripostăm” președintele Asociației veteranilor războiului din 1992 “Tiras-Tighina”, Anatolie Caraman.

Zeci de ani ei îşi bat joc de poporul nostru, interzic accesul oamenilor pe câmp şi îngrădesc şcolile. Autorităţile noastre nu au luat niciodată atitudine. Nu suntem acei care putem fi puşi în genunchi, însă poliţia de frontieră l-au dus printr-o gaură, ca un şobolan”, a mai adăugat combatantul.

Câţiva bodyguarzi au fost duşi la inspectoratul de poliţie din sectorul Botanica. Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de către poliţia de frontieră, angajaţii căreia au stopat altercaţiile. 

 

Sursa: http://www.publika.md/altercatii-la-aeroportul-chisinau–cativa-veterani-ai-conflictului-de-pe-nistru-s-au-incaierat-cu-garzile-liderului-de-la-tiraspol_2150521.html