08.06.2017: Poliția pune la punct „diplomația” de la Tiraspol. Ignatiev a rămas fără numere de Corp Diplomatic

08/06/2017 15:26

Foto: deschide.md

Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au ridicat numerele diplomatice aparținând automobilului pretinsului ministru de externe de la Tiraspol, Vitali Ignatiev.

Șoferului i-a fost întocmit un proces verbal conform articolului 230 aliniatul 1 al Codului Contravențional „necorespunderea numerelor de înmatriculare și standardele naționale”. Ambele plăcuțe de înmatriculare au fost ridicate, iar conducătorul auto a fost rugat să facă drum întors.

Mașina lui Ignatiev se afla în afara Zonei de Securitate.

Gheorghe Cavcaliuc, șeful interimar al Inspectoratului General de Poliție, a confirmat pentru Deschide.MD că mașina lui Vitali Ignatiev a fost stopată în afara Zonei de Securitate. La volan nu se afla pretinsul ministru de externe al Transnistriei, ci șoferul lui.

Articolul 230. Conducerea unui vehicul cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare sau conducerea unui vehicul fără un astfel de număr: (1) Conducerea unui vehicul cu numărul de înmatriculare indescifrabil, nestandardizat sau amplasat cu încălcarea standardului se sancţionează cu amendă de la 5 la 10 unităţi convenţionale cu aplicarea a 2 puncte de penalizare. Se sancţionează cu amendă de la 3 la 6 unităţi convenţionale cu aplicarea a 2 puncte de penalizare.

https://deschide.md/ro/stiri/politic/12901/EXCLUSIV–Poli%C8%9Bia-pune-la-punct-%E2%80%9Ediploma%C8%9Bia%E2%80%9D-de-la-Tiraspol-Ignatiev-a-r%C4%83mas-f%C4%83r%C4%83-numere-de-Corp-Diplomatic.htm