07.10.2015: Opoziția de la Tiraspol a intrat în vizorul KGB-ului local

Lupta politică între grupurile de interes de la Tiraspol se acutizează cu fiecare zi de apropiere a așa-zisului scrutin din 29 noiembrie. Opoziția de la Tiraspol transmite semnale că este ținta mai multor atacuri din partea așa-numitelor organe de drept din stânga Nistrului, anunțădniester.ru citat de UNIMEDIA.

De această dată KGB-ul de la Tiraspol a început examinarea trecutului deputatului din Mișcarea „Obnovlenie” (de opoziție) Oleg Vasilatii. Potrivit sursei, pe mai multe platforme informaționale controlate de KGB, au apărut date care ar demonstra că Oleg Vasilatii s-ar fi eschivat de la serviciul militar în așa-numita Armată transnistreană.

Opoziția din regiunea transnistreană menționează că așa-numitul organ de securitate de la Tiraspol se implică pe deplin în campania electorală din regiune. Astfel KGB a reușit să pună sub control mai multe platforme de comunicare prin Internet, prin cumpărarea sau presarea administratorilor acestora.

 

Sursa: http://unimedia.info/stiri/Opoziia-de-la-Tiraspol-a-intrat-in-vizorul-KGB-ului-local-102191.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss#.VhTRx30GKog.facebook