05.11.2014: Moskal: În Lugansk acționează brigada transnistreană a FSB-ului rusesc

În autoproclamata republică populară Lugansk acționează brigada transnistreană a Directoratului al 5-lea principal de spionaj al FSB-ului rusesc. Declarația a fost făcută de guvernatorul desemnat de Kiev pentru regiunea Lugansk, Ghennadi Moskal, în cadrul emisiunii Shuster Live de la postul de televiziune 24 TV, transmite UNIMEDIA.

„În Lugansk se află toată brigada transnistreană. Ei au venit din Transnistria – toți colaboratorii Directoratului al 5-lea principal de spionaj al FSB-ului rusesc. El se numește mai blând decât este în realitate: Direcția pentru informații operaționale de cooperare internațională”, a spus Moskal.

„La moment Serviciile de Informații Externe din Rusia și Ucraina au semnat un acord prin care cele două state se angajează că nu spionează unul împotriva celuilalt. Pentru a eluda aceste înțelegeri Putin a semnat un decret cu privire la crearea acestui al cincilea Directorat din cadrul FSB. Ei nu au nici un acord semnat cu Serviciul de Securitate din Ucraina. Astfel, ei acționează în trei țări: Ucraina, Moldova și Georgia”, a declarat guvernatorul regiunii Lugansk.

 

Sursa: http://unimedia.info/stiri/video-Moskal-In-Lugansk-acioneaza-brigada-transnistreana-a-FSB-ului-rusesc-84038.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss